Музичка академија

Теорија на музика и вежби за обука на уво

Онлајн-тренер (веб-апликација) за студенти од музички училишта и факултети. Музичка теорија за почетници. Вежби за тренирање уши.

Помогнете ни да го подобриме машинскиот превод